قرارداد به اتمام رسیده، اما کلید را هنوز نداده، چگونه خانه را تحویل بگیریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۰ #72501716

سلام
مستاجر خانه را تخلیه کرده ولی کلید را تحویل نداده قرارداد تمام شده و هیچ ودیعه ای نزد ما ندارد ما هیچ پولی نمی خواهیم فقط می خوایم وارد خونه بشیم از یه جایی خوندم باید همون مراحل تخلیه رو تو شورا طی کنیم اینکه فاجعه است وقتی خونه خالیه و قرارداد هم تمام شده.
لطفا اگه راهی هست بگید؟
اینکه شورا بریم و اون همه هزینه کنیم آخه چرا؟
شورا رفتن به معنای واقعی مثل لقمه رو دور گردن پیچوندنه اون همه مراحل اداری و زمان و پول .
چرا نمی تونم در خونه خودمو باز کنم وقتی قرارداد تمام شده و حتی مستاجرم قراردادی دستش نیست؟
اینم بگم چون مستاجر اصرار می کرد می خواد قراردادشو تمدید کنه نمی خواد بره ولی ما نمی خواستیم با ما لج کرده تخلیه کرده و کلید نداده.
ببینید لطفا راهی بگید که حکم تخلیه گرفتن از طریق شورا نباشه؟
ممنون از کارشناسای محترم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بایستی از شورای حل اختلاف دستور تخلیه بگیرید