آیا می توانم خسارت تاخیر در پرداخت مزایای 5 سال حق سنواتی ام را از دیوان مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۶ #72499

بنده معلم هستم،بامدرک لیسانس ودارای ۲۵ سال سنوات رسمی که ۲۱ سال ان تدریس در مناطق محروم وروستاهای دورافتاده بوده وهنوزم مشغول تدریسم. زمان رتبه بندی سنواتم درحکم ناقص ثبت شده وبا ۱۴ سال سابقه اموزشی رتبه پایه و ارشد را گرفتم و عید امسال رتبه خبره را می گیرم.از اول مهر۹۵ سنواتم تصحیح شده ودر حکم ۲۴سال و۷ ماه خورده و۱۱سال سنوات رسمیم محاسبه شده وبایدرتبه عالی را می زدند،می گویندباید بین دو رتبه سه سال طی شود. درخواست رتبه بندی مجدد کردم ۵ماه نتوانستند جواب بدهند، و فقط می نویسند، پرونده تحت رسیدگی است. اگر مشکل سنواتم زودتر برطرف می شد قبل از ۱۳۹۰رتبه عالی را می گرفتم. ۵ سال رتبه عالیم به تعویق افتاده وبا این شرایط،بازهم ۴ سال دیگر به تاخیر می افتد.لطفا راهنمای کنید.چگونه می توانم به حقم برسم.و چگونه به دیوان درخواست بدهم .ایا می توانم مزایای ۵ سال تاخیر را از ا.پ بگیرم .باتشکر.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله. شما می توانید با اثبات تقصیر آموزش و پرورش در این زمینه ، درخواست مطالبه تمام حقوق و مزایای تعلق گرفته در این مدت را بنمایید.