پزشک قانونی جراحت های مارو تایید کرده، ما چطور اینارو به زندان بندازیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۴ #72468289

۴ نفر به در خانه ما حمله کرده و مارو مورد ضرب و شتم قرار داده و فحاشی کردند و شاهدان عینی هم از کوچه هستند و شکایت هم انجام شده و پزشک قانونی هم جراحت های مارو تایید کرده به ما ۱ درصد و به یکی از ان ها دو دهم درصد داده. الان ما چطور اینارو به زندان بندازیم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ضرب و جرح منجر به شکستگی شده باشد ، علاوه بر دیه به حبس نیز محکوم میشوند در غیر اینصورت فقط دیه را باید بپردازد .

دادیار یا بازپرس بعد از صدور کیفر خواست پرونده را برای صدور رای به شعبه کیفری میفرستد قاضی بعد از جلسات رسیدگی رای را صادر و بعد از گذشت زمان اعتراض و قطعیت رای پروتده برای اجرا به اجرای احکام فرستاده میشود و انجا حکم جلب صادر و اگر ایشان مبلغ دیه را نپردازد زندانی میشود .البته میتواند نسبت به دیه دادخواست اعسار بزند و بصورت تقسیط پرداخت کند .