میشه من مدعی باشم فقط پرونده ترک انفاق رسیدگی کنن و نفقه رو من پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۹ #72463012

همسر بنده سه ماه رفته خونه پدرش منم دادخواست عدم تمکین زدم که حکم هنوز صادر نشده و خانوم بنده شکایت ترک انفاق کرده که شورای حل اختلاف تشکیل شد و من دو فقره فیش که بعد از رفتن خانومم ریختم به حسابش رو دادم ولی با توجه به اینکه گفتم حکم عدم تمکین صادر نشده برا هفته بعد شورای حل اختلاف وقت دادن میخاستم بدونم اولا میشه من مدعی باشم فقط پرونده ترک انفاق رسیدگی کنن و هر چی نفقه برسه من پرداخت کنم؟ دوما اگه خاستن سازش کنیم و خانومم برگرده اونجا صورتجلسه کنن که خانومم میاد تاثیری در حکم تمکین دارد و اگه با تنظیم صورتجلسه خانومم نیاد خونه چطور ثابت کنم که برنگشته خونه خانومم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای رسیدگی توامان به هر دو پرونده نمایید ....

با درود
می‌توان تقاضا کرد هر دو دعوا به صورت توامان رسیدگی گردد.

اگرراضی به برگشت باشددادخواست تمکین ابطال می شوددرغیر این صورت ادامه پیدا میکنه

باسلام

می تواند قضیه دو حالت داشته باشد یا شورای حل اختلاف منتظر نتیجه دعوی تمکین در دادگاه است تا پس از صدورحکم وارد رسیدگی ماهیتی شود که در این صورت با صدور حکم محکومیت زوجه به عدم تمکین دعوی نفقه رد خواهد شد لیکن در صورت برائت زوجه از دعوی تمکین شما محکوم به پرداخت نفقه خواهید شد در حالت دوم ممکن است دادگاه و شورای حل اختلاف مستقلا حکم صادر نمایند که امکان دارد هردو حکم به نفع یا ضرر شما باشد به هر حال شما می توانید نسبت به استرداد دادخواست تمکین اقدام و در دعوی نفقه با زوجه سازش نمائید
موفق باشید

در آنصورت پرونده تمکین شما مختومه می شود
اگر سازشدنمی کنید صلاح شما در تعقیب قانونی پرونده است

درود
تا زمانی که به موجب حکم دادگاه همسر شما ناشزه محسوب نشده باید نفقه پرداخت شود.

با سلام و احترام بله شما میتوانید این درخواست را داشته باشید که نفقه رسیدگی شود در کل شما تا زمانی که حکم بر تمکین خانم صادر نشده باید نفقه پرداخت نمایید و همچنین می توانیید در صورت عدم بازگشت خانم با شهود و همچنین تنظیم استشهادیه ادعای خود را ثابت نمایید موفق و پیروز باشید