تغییر نام و وضعیت مدارک تحصیلی حین تحصیل

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۰ #72445725

سلام خدا وقت، وقتتون بخیر بنده دانشجوی ترم ۶ هستم و سوالی داشتم در خصوص نام. می‌خواستم بدونم من اگر نام کوچکم از محمدرضا به رضا تغییر پیدا کنه و به دانشگاه اطلاع بدم موافقت می‌کنه؟ یا مدرکی لازمه برای این کار؟ اگر شناسنامه جدید رو ارائه بدم تغییر نام اعمال میشه؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به دانشگاه ارتباطی ندارد دانشگاه که سمتی در این موضوع ندارد دانشگاه هر نامی که در شناسنامه شما در مرحله آخر درج شده است را در اسنادلحاظ می‌نماید

در صورتی که تغییر نام شما مطابق قانون در اداره ثبت احوال انجام بگیرد تمامی سازمان‌ها و ارگان‌ها ملزم به پذیرش آن هستند

سلام اگر شناسنامه تغییر کرد تمامی مدارک شناسایی و تحصیلی شما نیز اصلاح می گردد

با سلام
بله در صورت ارائه اصل و رونوشت شناسنامه جدید مکلف به تغییر نام شما در سیستم و اسناد مربوطه هستند.

باسلام. با ارائه تصویر شناسنامه و کارت ملی به معاونت آموزش می توانید نسبت به اعلام تغییر مشخصات اقدام بفرمایید

با سلام،بله به استناد شناسنامه جدید و قسمت توضیحات میتوانید بابت تغییرنام شما در سیستم درخواست نمایید.

باسلام اگرشمانام خودراتغییردادیدباارائه شناسنامه وبرگ توضیحات آن ملزم هستندنام شمارادرسیستم تغییردهند.