کارشناسی ۳ نفره به نفع بنده شده ولی ۵ نفره به نفع شاکی رای داد، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۷ #72443716

سلام، کارشناس خط ۳ نفره به درخواست بنده بود که به نفع بنده رای داده ،و‌ شاکی تقاضای ۵ نفره دادش و حال به نفع اون رای دادن،ولی حقیقت اینه که سند کاملا درسته،و بنده ۳ روز میشه شوکه شدم از نظر کارشناس ۵ نفره و حالا نقاضای ۷ نفره دادم ،
۱-امکان داره ۷ نفره مثل ۵ نفره رای بده به نظر اون ۵ تا نگاه کنه!!؟؟
۲-و چرا هیچ دستگاهی وجود نداره که بتونن حقیقت را کشف کنند!؟

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بررسی تکلیف دادگاه در پیروی از نظریه کارشناس موضوع مهمی تلقی گردد . در ماده ۲۶۵ قانون آیین دادرسی مدنی ، اعتبار نظریه کارشناس در امور حقوقی مورد بررسی قرار گرفته است . بر اساس این ماده ، " در صورتی که نظر کارشناس با اوضاع و احوال محقق و معلوم مورد کارشناسی مطابقت نداشته باشد ، دادگاه به آن ترتیب اثر نخواهد داد" .

درود برشما
هر هیات و اعضا ان مستقل از هیات قبلی بوده و نظریه کارشناسی خود را اعلام مینمایند .

با سلام هر یک از طرفین پس از اظهار نظر کارشناس حق اعتراض داشته و این حق را از هیچکس طرفین نمی توان سلب نمود

هیئت ۷ نفره احتمالا بنفع شما رای میدهد ، متاسفانه در کارشناسی خط این موارد پیش می آید .

شماهم میتوانید به هیات ۵ نفره اعتراض نمایید.احتمالا به نفع شما نظر خواهند داد.