آیا زوجه می تواند ادعای معامله صوری نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #72407541

سلام
اگر زوجه به قاضی بگوید که با توجه به اینکه انتقال خودرو بنده ( زوج ) در زمان وقوع اختلافات بوده و پولی نیز میان خریدار و فروشنده رد و بدل نشده.
آیا قاضی رای به معامله صوری و ابطال آن می دهد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت ابات ادعا حکم به بطلان معامله داده خواهد شد .

درصورت اثبات زوجه می تواند معامله راباطل کند

بسمه تعالی،: برای اثبات فرار از دین ، برابر رای وحدت رویه دیوانعالی کشور باید معامله بعد از صدور رای قطعی بر محکومیت محکوم علیه انجام شده باشد و قبل از صدور محکومیت ، انجام معامله صحیح است و فرار از دین محسوب نمیشود...اما بعد از محکومیت قطعی ، علاوه بر ابطال معامله محکوم علیه به دو برابر یا یک و نیم برابر قیمت محکومیت جریمه خواهد شد

سلام
در صورت اثبات صوری بودن معامله، ابطال آن محتمل است گرچه اثبات این امر دشوار است.