در سیستم ثنا نوشته ارسال پرونده به شعبه دیگر برای رسیدگی و در رده مختومه ها هست منظور چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۴۳ #72406591

با سلام و احترام
شکایت خیانت در امانت مطرح کردم مستندات اینجانب به مقام محترم قضایی و تحقیقات بازپرسی محترم دادسرا بزه انتسابی محرز و منجر به صدور قرار جلب به دادرسی و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه محترم کیفری ۲ ارجاع و دادگاه با تعیین وقت بنده را احضار نموده پس از آن مجددا پرونده به دادسرا فرستاده شد و برای کفیل متهم ابلاغ صادر شد الان در سیستم ثنا نوشته ارسال پرونده به شعبه دیگر برای رسیدگی
و در رده مختومه ها هست منظور چیست؟ من خیلی نگرانم استدعای راهنمایی دارم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : با توجه اینکه از دادگاه به دادسرا ارسال نمودن پرونده به جهت رفع نقایص دارای تغریف ردیفی فرعی نمیباشد تعضا مدیر ذدفتر دادگاه از این عنوان استفاده میکند و چون مدت زمان ریاذی از رفع نقص و تکمیل پرونده که ده روز است میگذرد دادگاه با فرض امکان سازش و یا هر عنوانی که خبر از عدم ارسال مجدد پرونده برای رسیدگی در دادگاه باشد اعلام مختومه شدن پرونده را مینماید تا از آمار کسز گردد . لذا پیشنهاد بنده حقیر این است که به دادسرا مراجعه و از رویه پرونده در شعبه مربوطه با خبر شوید احتمالا پرونده دارای ابهامات قضاییست