اعتراض به کروکی توسط مقصر تصادف جرحی

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۴ #72348137

سلام، من ۲ ماه قبل تصادفی داشتم و یک موتور به من زد و منجر به جرح شد. طبق کروکی ایشان مقصر شناسایی شدند. الان رفتن اعتراض زدن که من به کروکی اعتراض دارم. روز قبل تماسی داشتم که من کارشناس هستم و فلان ساعت بیاید شورا. آیا این صحیح هست یا باید ابلاغیه رسمی بیاد؟ آیا رفتن من اهمیتی دارد؟ این زمان من نیستم و نمی‌توانم حضور داشته باشم. ضمنا من ماشینم رو درست کردم، اثراتی از تصادف وجود ندارد.

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام گاها بجای ابلاغیه از طریق تماس تلفنی اطلاع رسانی صورت می پذیرد لذا توصیه می گردد به کارشناس مراجعه نمایید

در صورت شکایت و ارجاع به کارشناس در سامانه ثنا برای شما ابلاغیه ارسال میگردد.
اگر ابلاغیه ارسال نمودند بهتر است که در کارشناسی شرکت کنید و دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید.

درود
معمولا در چنین مواردی خصوصا کارشناسی در پرونده های کیفری، از طریق تماس تلفنی با طرفین پرونده هماهنگی صورت میگیرد.
در صورت امکان توصیه میکنم در روز کارشناسی شما هم حاضر شوید و مستندات خود مانند عکس های تصادف و یا گواهی تعمیرکار و... در همراه داشته باشید. اگر هم امکان حضور ندارید به کارشناسان نماینده مطلع معرفی کنید

باسلام؛
در شورا حضور یابید و چنانچه عکس هایی از زمان تصادف دارید به کارشناس نشان دهید.