سهم الارث رو چطور مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۶ #72344836

سلام پدر بنده یکسال نیم پیش فوت کرده و چون از بچگی ساکن تهران بود تمام مال و اموال پدری ایشان نزد عموهام در اردبیل بود که مقداری از سهم پدرم را حدود ۴۰ سال پیش دادن و بقیه مال هم که بنده اطلاعی از آن بجز یک مورد زمین کشاورزی که نزد عموم هست و او در آن عدس کشت میکند ندارم و زمانیکه از عموهام جویا شدم گفتم که تمام سهم خودشو فروخته به ما و ما از بابات امضا داریم در صورتیکه من مطمعنم دروغ میگن فقط من چون وضع مالی خوبی ندارم نمیتونم برم اونجا شکایت کنم و از طرفی هم نمیدونم باید چیکار کنم از شما تقاضای راهنمایی دارم
(درضمن بنده برگه انحصار وراثت هم از دادگاه گرفتم)

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید اول نسبت ب انحصار وراثت پدر بزرگتون اقدام کنید بعد از طرف خودتون و بقیه وراث ب طرفیت وراث پدر بزرگتون دادخواست تقسیم ترکه بدید .اما زمان انحصار وراثت پدر بزرگتون باید درخواست انحصار وراثت غیر محصور بدید و اموالش رو معرفی کنید