در حال حاضر با توجه به اینکه من قولنامه ندارم چگونه می توانم نسبت به تایید فسخ معامله از طریق دادگاه و ابطال وکالتنامه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۴ #72340190

سال ۹۶ خودرویی را فروختم که شرایطی از ___________خریده بودم اما با توجه به آشنا بودن خریدار قولنامه رو دریافت نکردم و در برج ۲ سال ۹۷ یک وکالت کاری به پسرعموی خریدار و در شهریور ۹۷ یک وکالت فروش بلاعزل به فردی دیگر که خریدار معرفی کرده بود دادم. ۷ ماه پیش متوجه شدم توافقی که با خریدار کرده بودم مبنی بر پرداخت اقساط خودرو به _________، انجام نشده و به دلیل پای نشدن چک ها شکایت کرد . همچنین خریدار به دلیل صدور چک بلامحل در زندان است و کسی که به او وکالت بلاعزل داده ام نیز به دلیل کلاهبرداری متواری است.
موضوع دیگر اینکه تامین دلیل مبنی بر احراز وقوع بیع و دادخواست الزام خوانده به ایفای تعهدات قرارداد(پرداخت وجه چک های _________ ) چگونه باید صورت گیرد؟ آیا شهودی همچون برادر و دوست خودم و پسرعموی خریدار برای تامین دلیل می تواند موثر باشد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق تامین دلیل نمیتوانید مووع بیع را اثبات نمایید زیرا قانون امکان استفاده از تامین دلیل برای تحصیل دلیل را جایز نمیداند . از طریق استشهادیه میتوانید ادعایتان را ثابت کرده و شهود دارای نسبت نیز میتوانند ادای شهادت نمایند .