چرا نفقه دخترم بعد از نظر کارشناسی قید کردند که افزایش سالیانه ده درصد میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۳ #72311120

سلام من در مورد درصد افزایش سالانه نفقه خودم سوال کرده بودم که متاسفانه جواب قابل قبولی دریافت نکردم و پاسخ داده بودید که به نظر کارشناس دادگستری بستگی دارد میخواستم بدانم اگر درصد ثابتی مثلا ده درصد نیست پس چرا نفقه دخترم بعد از نظر کارشناسی قید کردند که افزایش سالیانه ده درصد میباشد اگر رقم ثابتی وجود ندارد چرا نفقه دخترم که ۲۳ ساله میباشد اینقدر تعیین کردند و از شما نمونه دادخواست افزایش برای نفقه خودم را میخواستم. باتشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری و بر اساس وضعیت فرزند اعم از تحصیلی ، بیماری، ..... و شاخص تورم در جامعه تعیین می گردد و دارای سقف ثابت نمی باشد.

با سلام
منظور از اینکه بستگی به نظر کارشناسی دارد این است که کارشناس دادگستری بر حسب اوضاع و احوال و سن و تحصیلات فرزند و نیازهای او طبق قانون و تورم شاخص بانک مرکزی اقدام به اتخاذ تصمیم مینماید.