ایشون ملک ‌تحویل نمیده بابت تحویل پول بیشتر طلب کرده؛ چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۹ #72293513

سلام خسته نباشید
سال ۹۷ یه ملک خریداری کردم برج ۷.۹۷ قرار تحویل بوده که تا امروز هنوز تحویل ندادن برج ۲.۹۸ قرار تنظیم سند بوده ولی کلا تا الان ملک ‌که تحویل ندادن ‌که بخوان ‌‌سند ‌بزنن میخواستم ببینم‌ باید چیکار بکنم کل مبلغ ملک ۳۰۵ میلیون بوده که من ۲۰۰ میلیون پرداخت کردم موقع تحویل هم باید ۱۰۵ پرداخت میکردم حالا ایشون ملک ‌تحویل نمیده بابت تحویل پول بیشتر طلب کرده میخواستم بدونم چیکار باید بکنم در ضمن عدم حضور نگرفتم برای تاخیر در دیر کردم مبلغ روزی ۱۰۰ هزار تومان تععین شده ممنون ‌میشم‌راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قرارداد ایشان ملزم به تحویل ملک میباشند. شما دادخواست ایفای تعهد به انضمام درخواست هزینه دادرسی و حق الوکاله تنظیم نمایید و طبق قرارداد چون مبلغ وجه التزام تعیین گردیده صرفا همان مبلغ دیرکرد روزانه قابل مطالبه میباشد.

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست تحویل و تنظیم سند بدهید . بیش از ثمن مندرج در مبایعه نامه نمی توانند تقاضا نمایند .

با درود مفاد قرارداد باید اجرا گردد شما مکلف به پرداخت تمام ثمن بوده و فروشنده مکلف به تسلیم مبیع بوده اگر تحویل نشده علیه او دادخواست الزام به تحویل و تسلیم مبیع از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید.

درود
می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

بر مبنای قرارداد ایشان نمی تواند مازاد بر مبلغ مندرج از قرارداد را از شما طلب کند لذا با ارسال اظهارنامه موضوع را به اطلاع طرف قرارداد برای پرداخت مبلغ تحویل برسانید

سلام، صرفا تا میزان مقرر در قرارداد ملزم به پرداخت هستید نه بیشتر، ضمن ارسال اظهارنامه امادگی خویش جهت پرداخت مابقی ثمن و حضور در دفترخانه را به ایشان اطلاع دهید.

درود بر شما، بدوا از طریق ارسال اظهارنامه ای آمادگی خود را جهت پرداخت الباقی ثمن معامله به ایشان اعلام کنید، در خصوص مبلغ بیشتر نیز، صرفا تا حدود قرارداد شما موظف به پرداخت هستید، خسارت تاخیر تادیه روزانه نیز بر اساس قرارداد قابل مطالبه خواهد بود.