آیا عدم قید مهلت قانونی در اظهارنامه جهت اخطار به پرداخت اجور معوقه توسط مستاجر اظهارنامه را دچار اشکال میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #72257116

سلام خسته نباشید
بنده ملکی تجاری را به اجاره دادم. مستاجر در پرداخت اجاره چند ماه دیرکرد داشتن و برای ایشان اظهارنامه فرستادم. (بنده اطلاع نداشتم و در دفتر خدمات الکترونیک راهنمایی نشدم که در اظهارنامه مهلت قانونی ۱۰ روز را ذکر کنم) و این روند طی یکسال سه دوره تکرار شد و بنده سه بار اظهارنامه برای ایشان فرستادم. در‌حال حاضر تصمیم دارم دادخواستی جهت تخلیه ملک به دادگاه تقدیم کنم. سوال اینجاست که آیا با توجه اینکه مهلت قانونی ۱۰ روز در اظهارنامه قید نشده میتوان اظهارنامه ها را مورد استناد قرار داد و دادخواست تخلیه داد یا عدم ذکر مهلت قانونی موجب بی اعتباری اظهارنامه ها میشود؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مهلت مقرر در بند ۹ ماده ۱۴ در اظهارنامه یا اخطاریه کمتر یا بیشتر از مهلت مقرر در قانون (۱۰ روز) قید و تنظیم شده باشد، تخلف از مفاد زمـانـی اخـطـاریه یا اظهارنامه بوده و بدین صورت نمی‌تواند مجوز صدور حکم تخلیه باشد.‌

تخلیه به دلیل عدم پرداخت اجاره بها تنها در موردی است که مشمول قانون ۵۶ باشد اگر مشمول قانون ۷۶ است، حق فسخ قرارداد و تخلیه درصورتی که در قرارداد شرط تخلیه ذکر شده باشد وجود دارد.

سلام
اگر مال مورد اجاره مشمول قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال ۱۳۵۶ باشد باید در اظهارنامه های که ارسال می کنید دقیقا بنویسید اجاره بها چه ایامی را مورد مطالبه قرار داده اید تا بتوانید از مزایای قانون مذکور در مورد تخلیه بلحاظ عدم پرداخت اجاره بها استفاده کنید

با سلام
تعیین زمان بر این خاطر است که مدیون ظرف مهلت تعیین شده اقدام به پرداخت بدهی و دین خود نماید و چون شما تعیین مهلت ننموده اید این ملاک نمیباشد که مدیون اقدام به پرداخت دیون خود ننماید .
شما میتوانید با استناد به سه دوره اظهارنامه و قرارداد اجاره نامه از طریق مراجع قضایی جهت مطالبه اجاره های معوقه و یا تخلیه ملک مورد اجاره اقدام نمایید .
موفق باشید