آیا امکان فسخ قرارداد و اخذ چک ها از فروشنده و مبلغ واریزی اول با کسر حق پشیمانی برای اینجانب وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۵ #72225795

با سلام.اینجانب پس از خرید یک مسکن قولنانه ای متوجه شدم به پاره ای نکات فنی مهم در خصوص ساختمان از جمله سازه و مشاعات کم توجهی کرده ام. لازم به ذکر است ثمن معامله در دو مرحله در قرارداد ذکر شده که مرحله اول پرداخت شده و مرحله دوم در قالب چک پاس نشده باقی مانده است. در متن مبایعه نامه خیار غبن از طرفین سلب شده و تنها مبلغ حق پشیمانی بدون ذکر دلیل و تاریخ قید شده است.همچنین خیار تدلیس در متن مبایعه نامه ذکر شده است.آیا امکان فسخ قرارداد و اخذ چک ها از فروشنده و مبلغ واریزی اول با کسر حق پشیمانی برای اینجانب وجود دارد یا خیر؟در صورت امکان روال انجام به چه سبک خواهد بود؟با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد
برای ابطال و فسخ میبایست دلیل محکمه پسند وجود داشته باشد

سلام.بای طبق مفاد قرارداد اقدام کنید با توجه به اصطلاح حق پشیمانی که در عرف بعضی مناطق رواج دارد که امکان فسخ را برای هر یک از طرفین به هر دلیلی را به ذهن متبادر می کند به احتمال زیاد میتوانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید متعاقبا دادخواست برای تایید فسخ دهید.البته باید شرط و شروط قرارداد به دقت بررسی گرددچراکه بحث قراردادها بسیار فنی و ظریف است.

با سلام و احترام
در مبایعه نامه چه شرایطی در این باب گذاشته اید ؟
با داشتن ادله ای دال بر این امر اقدام کنید.
موفق و پیروز باشید.

باتوجه به اصل لزوم قراردادها ،درخصوص انحلال قراردادها مبنی بر فسخ و یا ابطال باید دلیل محکمه پسند داشته باشید.

بستگی به شرایط و مندرجات بیع نامه دارد . در صورت اصرار بر فسخ باید ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ارسال اظهارنامه برای فروشنده نموده و قصد خود مبنی بر فسخ را به مشارالیه اعلام فرمایید .