ثابت کردن عسر و حرج چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۷ #72220850

سلام در رابطه عسر و حرج بجز تمکین و پرونده قضای و معتاد بودن و زندانی بودن و نفقه و بچه دار شدن و کار کردن مرد چه راهای دیگری هست برای ثابت کردن عسر و حرج

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام درود
شرایط ۱۲ گانه ای که در سند ازدواج درج گردیده اگر تخطی صورت گرفته باشد از مصادیق اثبات عسر حرج می باشد

با درود
راه هایی که برای‌ زوجه زندگی را مشقت بار کند و غیرقابل تحمل

مصادیق عسر و حرج تمثیلی است نه حصری و تشخیص بر عهده مقام قضایی است

دوست عزیز تخطی لز شرایط مندرج در عقدنامه اثبات عسرو حرج میکند یا مورد دیگری که در آنجا نباشد ولی به تشخیص دادگاه شما در عسر و حرج باشید.شما باید مشکل را طرح کنید تا وکلا راهنمایی کنند که عسر و حرج است یاخیر

در صورتی که بر خلاف موارد مندرج در شرایط ۱۲ گانه در عقد ازدواج اقدامی صورت گیرد می توان عسر و حرج را اثبات نمود

مواردی که در شرایط عقد امضا شده و مواردی که از نظر قاضی موجبات عسرو حرج باشد

درود
تخطی از شروط ۱۲ گانه سند ازدواج را می توانید اثبات کنید.