ادعا می‌کنند که پدر ما از سال ۹۷ مالک زمین شده و قبلش صاحب زمین نبوده؛ چه کار باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۲ #72218480

با سلام و احترام.
بنده واحدی را سال ۹۲ از فردی پیش خرید کردم و کد رهگیری هم گرفتم.در سال ۹۶ این واحد را به بنده تحویل دادند.آن فرد، زمینی که واحدها در آن ساخته شدند را قولنامه ای خریده بود و تا سال ۹۷ اقدامی برای سند زدن زمین نکرده بود. برای آنکه سند تفکیکی واحدها را بگیرد،در سال ۹۷ سند زمین را به نام خود کرد و اقدام به تهیه صورت جلسه تفکیکی و ... نمود.این بنده خدا نتوانست این فرایند سند زدن واحدها را به اتمام برساند و فوت کرد.حال فرزندان او ادعا می‌کنند که پدر ما از سال ۹۷ مالک زمین شده و به قبلش صاحب زمین نبوده ( ما به قولنامه زمین دسترسی نداریم) و قراردادهای شما چون برای قبل از سال ۹۷ است، اشکال دارد و از شما کلاهبرداری کرده است و میخواهند با جریمه نقدی و پرداخت اصل پول،واحدها را بالا بکشند و میگویند از لحاظ مالی به نفع ماست که جریمه را بدهیم ولی واحدها را برداریم.لازم به ذکر است که هنوز کار به دادگاه نکشیده و این فقط ادعای آن هاست.میخواستم ببینم آن ها میتوانند چنین ادعایی را بکنند؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر وراث نمی توانند چنین ادعایی نمایند . شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت وراث مطرح نمایید .

نخیر
مالک زمین چه معترض شما بوده وچه بهردلیلی معترض نبوده دلیل نمیشه مالکیت وی از بین بره
بهرصورت حالا و یا اصلا چند سال دیگه مطابق سند ادعای مالکیت بکنند از نظر قانونی وشرعی ایرادی نداره

درود
از کسانی غیر از ورثه کی میدانند متوفی پیش از فوت قولنامه ای زمینه ها را خریده برای شهادت می توانید کمک بگیرید

سلام
اگر بعد از سال ۹۷ مالک زمین متعرض شما به عنوان خریدار نشده است در واقع معامله را تنفیذ کرده است لذا ادعای وراث وی مردود است.