درخواست طلاق و مهریه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۷ #72160320

باسلام بنده نزدیک سال میشه که به اجبار خانوادم ازدواج کردم، همسرم و خانواده اش که روستایی هم بودن برای گول زدن خانوادم پسرشون رو صاحب یک مبلغ چند میلیاردی معرفی کردن که تا چند وقت دیگه میتونه این مبلغ از حسابی که فعلا مسدوده برداشت کنه، بنده که بهیچ عنوان رضایت نداشتم حتی دو مرتبه اقدام به خودکشی کردم اما انگار قرار نبود آسایش جهنم اون دنیارو بدون تحمل کردن جهنم غیر قابل تحمل، این دنیا تجربه کنم چرا که به خداوند احد، و احد روزی چندین مرتبه مرگ رو تجربه میکنم،... همسر بیکار بود که متاسفانه پدرم به واسطه دوست صمیمیش که رئیس بانک بود ایشونو تو یه بانک مشغول کردن تا کم کم برا خودش صاحب ملک تجاری و زمین و خونه و ماشین ۲۰۰ میلیونی شد، بنده در جریان تک تک این معامله ها هم بودم از ایشون برا گرفتن مهریه شکایت کردم از اونجاییکه همسرم میدونن که من هیچ وقت ازش خوشم نیومده که هیچ ازشم متنفرم و خودش هم حقوق خونده هیچ کدوم از معامله هاشو ثبت نکرده و همگی قولنامه ای هستن. تو دادگاه هم به قرآن قسم خورده بود که هیچی نه ثبتی نه قولنامه ای نداره نتیجه دادگاه
شد ۷ ماه یک سکه الان که دو سال گذشته و هنوز یک دو نشونو نداده، برا مهریم چکار کنم و ‌اگه راهی هست منو راهنمایی کنید که چطوری طلاق بگیرم.
از اینک متن طولانی منو خوندید بی نهایت ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : برابر با دستورالعمل جدید به اجراهای احکام . اموال غیر منقول که با قولنامه بنام اشخاص شده نیز قابل تصرف و توقیف است .. لذا اگر بتوانید کپی قولنامه را تهیه نمایید و در بنگاهی که نوشته شده تایید کنید و برابر نسخه سیوم در بنگاه برابر اصل کنید میتوانید ملک مورد نظر را توقیف کنید

سلام شما باید اثبات کنید که ایشان دارای مال و اموال می باشند و در این راستا ممکن است بتوانید به شهادت افراد مطلع استناد کنید
برای طلاق نیز میتوانید با اثبات عسروحرج تقاضای طلاق کنید یا اقدام به طلاق خلع نمایید که البته در این صورت باید مالی را بذل کنید