آیا اگر دادستان پدر بزرگش را بعنوان قیم معرفی کند میتوانم پدربزرگ رو ملزم به تحویل فرزند کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۰۱ #72148824

باسلام همسرم به مدت یکسال است که منزل را تخلیه کرده و بخاطر پرداخت نکردن نفقه و مهریه و سایر حق و حقوق متواری است هر چند شغل پردرآمدی دارد و تصمیم بر فرار از دین گرفته،حال اینکه بنده بعنوان مادر شرایط مالی خوبی ندارم و در نزد برادرانم زندگی میکنم و بخاطر اینده فرزندم تصمیم گرفتم فرزندم را تحویل دهم هر چند پدرش نتواری و پدربزرگ از گرفتنش با وجود سرایط مالی خوب اجتناب میکند تکلیف چیست؟
فرزند من پسره و یازده ساله و من نمیخوام بخاطر احساسات مادرانه م اون رو از تمام حقوق و ارث محرومش کنم لطفا کمک کنین
متشکرم

مشاوره حقوقی قیومیت فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
میتوانید در خواست نفقه از پدر بزرگ نمایید

بادرودوسلام دادخواست نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام
دادخواست مطالبه نفقه بدهید.
همچنین دادخواست تعیین قیم و پدربزرگش را معرفی کنید

درود بر شما نفقه فرزند شما از طرف پدر بزرگشان قابل مطالبه میباشد

سلام می توانید دادخواست نفقه دهید.

اگر شوهر شما و پدر ایشان شرایط مالی خوبی دارند درخواست توقیف اموال دهید.

با سلام. میتواند از پدر و پدربزرگ نفقه مطالبه نمایید