نوشته بود از ارایه احراز هویت به نامبرده تا اطلاع ثانوی معذوریم، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #72105594

من سال ۹۱ در کشور امارات با چند تا از ایرانی ها همکارمون متاسفانه وارد بازی سرقت از خودرو حامل پول شدم اولش تمایل داشتم اینکارو بکنم اما بعدش پشیمون شدم اما چون از قضیه خبر داشتم مجبورم کردن به مشارکت
اما تو این جریان فقط من نشستم تو ماشین و پیاده شدم به عنوان سیاهی لشکر
ما ۳ نفر بودیم بعد از برداشتنه پول ها من بلیط داشتم برای ایران که بزگشتم و هیچ پولی با خودم نیاوردم و قرار شد که برام ارسال کنن که قضیه لو رفت و پولی که قرار بود برام حواله بشه به صاحبش استرداد شد
بعد از چند ماه یکی از ما ۳نفر رو تو شیراز گرفتن و اون ادم همه چیز رو لو داد و ایم منم اورده بود تو پرونده
اما با وجود داشتن شماره موبایلم که به نام خودمه نه نقطه زنی انحام شده بود نه چیزی
تا اینکه چند روز پیش برای تعویض شناسنامه و کارت ملی به پیشخوان دولت رفتم و بعد از ارسال مدارک چند روز بعد باهام تماس گرفتن و گفتن تشریف بیارید مدارکتون رو ببرید
روی مدارکم نوشته بود از ارایه احراز هویت به نامبرده تا اطلاع ثانوی معذوریم
لطفا به اجرای احکام ش ۵ شیراز مراجعه نمایید
الان در حال حاضر بدون احراز هویتم تو سیستم دولت
میشه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حسب دستور قضائی تا زمان معرفی خود هیچ اقدام قانونی برای شما انجام نخواهد شد . تنها راه حل این است که خود را معرفی کرده تا با معرفی ضامن بتوانید دفاع لازم را از خود به عمل آورید .