اگر در این جلسه برادر زاده ام دادگاه نیاد در واقع فرار کرده؛ چه مشکلی برا من پیش میاد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۳ #72061673

با سلام
بردارم به جرم قتل گرفته شد ولی بعد از چندین سال قاضی حکم برائت بهش داد و با قرار یک ملیاردی ازادش کرد و من براش یک ملیارد سند گذاشتم ولی رای برائتش در دیوان عالی نقض شد و به شعبه هم عرض فرستاده شد که حکم قصاص دوباره بدن وقت رسیدگی دادگاه که شد برادر زاده ام متواری شد حالا بعد از چندین ماه قاضی اومده منو احظار کرده و شاکی برادر زاده ام رو هم احضار کرده؟

میخواستم ببینم اگر در این جلسه برادر زاده ام دادگاه نیاد و منم بهش دسترسی ندارم و در واقع فرار کرده رفته خارج ایا چه مشکلی برا من پیش میاد؟
ایا میتونن متهم رو فراری دادین؟
یا فقط سند رو مصادره میکنن

مشاوره حقوقی قتل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید متهم را حاضر کنید در صورتیکه نتوانستید حاضر کنید با توجه ب مبلغ تعیینی وثیقه ضبط می گردد

با سلام و ادب
شما به عنوان ضامن احضار شده اید.و سند شما که برای وثیقه گذاشته شده است به میزان معین توسط دادگاه ضبط و وصول خواهد شد.شما در فرار متهم هیچ گونه مسئولیتی ندارید.

فراری دادن متهم یک عنوان مجرمانه هست و باید ثابت کنند و به این شکل نیست که چون شما وثیقه گذار هستی شما متهم بشی اما بعد از اخطار برای تحویل متهم اگر در موعد مقرر اینکار را نکنید وثیقه تا میزان مبلغ تعیینی دادگاه وصول میشه و البته پرونده هم همچنان مفتوح هست

درود بر شما، چنانچه ضمانت ایشان را کرده باشید، باید بتوانید ایشان را احضار کنید و الا تا سقف وثیقه از طریق سند قابل ضبط و وصول خواهد بود.

با درود آنچه بعنوان وثیقه و ضامنت گذاشته اید، به لحاظ عدم حضور متهم می‌تواند ضبط شود تا متهم را حاضر نمایید

بله به میزان وثیقه سند مصادره میشود.

سلام
اگر شما از برادرزاده تان ضمانت کردید باید یا او را حاضر کنید یا ضمانت را پرداخت نمایید اگر ضمانت نکردید احضار شما موجبی ندارد.