آیا پرداخت حق بیمه، منوط به کار کردن با کارفرما میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۹ #72054195

با سلام خدمت کارشناسان و وکلای گرامی
بنده طبق قراردادی برای شخصی به عنوان سرپرست کارگاه و مهندس اجرایی به مدت ۲۰ ماه کار کردم، ایشان در این مدت ۸ ماه بیمه من را رد کرد و ۶ ماه در پروژه ی دیگری که متعلق به دوستش بود رد کرد، من شکایت کردم و در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شد، حالا این شخص وکیل گرفته و تقاضای تجدیدنظر کرده و ادعا کرده که قرارداد سفید امضا بوده و دلیلش هم اینه که من ۶ ماه در پروژه دیگه ای بیمم رد شده و اونجا کار نکردم، در حالی که بیمه من رو خودش به دوستش گفت رد کنه.
آیا رد شدن بیمه در پروژه دیگه می تونه ملاک بر این باشه که تو اون ۶ ماه من برای اون شخص کار نکردم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا باید قرارداد فی مابین شما با کارفرما بررسی گردد.رابطه کارگری و کارفرمایی شما با شخصی است که طرف قرارداد شما یا کارفرماست.
اینکه محل کارگاه متفاوت باشد یا شمارا به محل دیگری معرفی نمایند ،ملاک قرارداد است سپس تکالیف بیمه.

شما هم میتوانید به استناد شهادت شهود ادعایشان را اثبات نمایید .

سلام
قرارداد های سفید امضا وجاهت قانونی ندارد و باید حداقل های قانونی در قرارداد و واریزی ها رعایت شود. در غیر اینصورت شما درخواست ارجاع اسناد به کارشناس رسمی دادگستری نماید تا بتوانید سفید امضا اسناد را ثابت کنید تا این اسناد از دلایل کارفرما خارج شود
نپرداختن حق بیمه باعث رفع مسئولیت کارفرما نمیشود بلکه با ثابت شدن جریمه هم میشود
با توجه ب نظارت و بازرسی نماینده سازمان تخلف متوجه کارفرما میشود

خیر تکلیف واریز مجدد بیمه از ذمه کارفرمای مستقیم شما مرتفع نخواهد شد و بایستی علی رغم واریز بینه از یک کارگاه دیگر مجدد خود بیمه را با جرائم متعلقه و جریمه عدم ارائه لیست بیمه پرداخت نماید.