آیا امکان دارد دیه ای که تعیین شده است توسط دادگاه رد شود ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۸ #72002866

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید میخواستم بدونم از آخرین جلسه دادگاه تا زمان صدور رای دادگاه چه زمانی طول میکشد؟و اینکه آیا امکان دارد که دیه ای که پزشکی قانونی تعیین کرده توسط دادگاه رد بشود؟

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زمان دقیق نداره و تغییر دیه تعیین شده به نظر بعید است

مدت زمان مشخصی ندارد و دادگاه به استناد نظریه پزشکی قانونی میزان دیه را تعیین میکند و امکان رد شدن ندارد .

با سلام قاضی ظرف یک هفته مبادرت به انشاء رای مینماید دیه تعیینی توسط پزشک قانونی نظریه کارشناس است و نهایتا قاضی مبادرت به صدور رای مینماید

سلام- دادگاه به نامه پزشکی قانونی استناد می کند. دیه تعیین شده توسط پزشک معتمد به شما تعلق می گیرد. مدت زمان بستگی به دادگاه صالح رسیدگی کننده و شرکت بیمه گر دارد/.