رفع مزاحمت مزاحم به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۵۴ #71999

سلام
پارکینگ یکی از همسایه ها روبروی انباری بنده است
ایشان موتور خود را روبروی انباری می گذارد به گونه ای که امکان بازکردن در انباری من نیست بعد هم ماشین خود را پشت موتور می گذارد
اولا پارکینگ ایشان انقدر طولانی نیست که بشود اعتراض کرد عقبتر پارک کن
ثانیا اگر موتور پارک نکند مشکل انباری من حل می شود
ایشان متاسفانه شخص معلوم الحالی است که با اکثر ساکنین بددهنی هم کرده
ایا قانون در این مورد تدبیری اندیشیده است؟
من چگونه می توانم این مشکلم را حل کنم؟ از طرفی از تصرف در انبار خودم محروم هستم (در انبار باز نمی شود) از طرف دیگر ایشان مدعی است پارکنیگ خودم هست و دوست دارم موتور بگذارم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نوع دعوا مزاحمت است شما باید دعوا مزاحمت بر علیه ایشان اعلام کنید. زیرا باعث از بین رفتن حق شما شده اند. برای طرح شکایت با وکیل متخصص تماس بگیرید.

موید باشید