لطفا من را راهنمایی بفرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #71963598

با سلام

امکان داره توضیح بدید بعد دادخواست طلاق در عقد و انجام معاینات بکارت اگه زوجه باکره نباشه و تست بارداری هم منفی باشه و زوجه مهریه شو کامل ببخشه و نخواد روال قانونی همونطور پیش میره یا نه مدت طلاق طولانی میشه و مراحل قانونی دیگه ای داره که خونواده متوجه مشکل در طلاق بشن که زوجه باکره نبوده؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف نظر از طولانی یا کوتاه شدن مدت طلاق خانواده طرفین از طریق قانونی نمی توانند از محتویات پرونده و اسناد مربوطه اطلاع حاصل کنند. باکره بودن یا نبودن تاثیری در روند طلاق توافقی ندارد.
البته متن دادنامه طلاق باکره نبودن زوجه را عنوان میکند.

سلام بعد از تعیین تکلیف این موارد دادگاه حکم طلاق توافقی را صادر می کند .

سوال شما مبهم .‌مشخص نیست قصدشما . انصراف ازطلاق هست یا طلاق دیرترانجام شود یا زودتر انجام شود