نقض دادنامه طلاق به درخواست زوجه بابت اشتباه در نام و تاریخ

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۹ #71929954

سلام وقت بخیر، دادخواست درخواست طلاق زوجه با نام اشتباه و تاریخ عقد اشتباه ثبت شده بود. دادگاه اخطار رفع نقص به زوجه داده بود ولی دادنامه هم با مشخصات اشتباه صادر شد. آیا میشه نقض دادنامه رو از دادگاه بدوی بخوام؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نسبت به تقاضای صدور رای اصلاحی اقدام نمایید

سلام دادنامه به درستی صادر شده است ولی به دلیل سهو قلم کلماتی اشتباه در دادنامه آمده است که شامل سهو قلم است و شما باید درخواست اصلاح رای را بدهید تا رای اصلاحی صادر شود

باسلام بله ازمواردنقض دادنامه میباشد.ومیبایست اعتراض نمایید

سلام از موارد اصلاح دادنامه به جهت سهو قلم است نه نقض آن

با سلام درخواست تصحیح دانامه را به شعبه ارسال نمایید تا اشتباهات اصلاح گردد.

سلام باید دادنامه اصلاحی صادر گردد

با سلام
خیر نقض دادنامه ممکن نیست تنها می توانید صدور رای اصلاحی را تقاضا نمایید.