پس از اعسار در زندان چند روز طول میکشه که به اعسارش رسیدگی کنن؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۸۶۷ #71878525

سلام

زندانی هیچ یک از جلسات دادگاه را نیامده و از مهلتهای داده شده برای اعتراض و واخواهی و اعسار استفاده نکرده! آیا با این وجود پس از اعسار به رضایت من نیاز دارد یا خیر؟
آیا دادگاه همه مبلغ ۵۰ میلیون تومن را قسط بندی میکنه یا مقداری از مبلغ را از محکوم میگیره؟؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر اعسار بدهد مونده به قاضی که قبول کند یانه ؟؟ معمولا پیش قسط تعیین می کنند بقیه را اقساطی می کنند

با سلام
۱.برای طرح دادخواست اعسار توسط زندانی نیازی به رضایت شما نیست
۲- اصولا پس از پذیرش اعسار فرد معسر بخشی از مبلغ به عنوان پیش پرداخت در نظر گرفته میشود و بقیه مبلغ را تقسیط میکنند .

با سلام
برای تقدیم اعسار از سوی مدیون ، نیازی به رضایت خواهان نخواهد بود و در صورت اثبات عدم تمکن مالی دادگاه با تقسیط محکوم به موافقت خواهد نمود در این موارد معمولا یک سوم دین بعنوان پیش پرداخت و الباقی بصورت اقساطی خواهد بود .

-- محکوم علیه برای تقدیم درخواست اعسار نیازی به رضایت محکوم له ندارد .
-- معمولا در موضوع اعسار قاضی مقداری را به عنوان پیش پرداخت تعیین کرده و الباقی را تقسیط مینماید .