درخواست طلاق از سوی زوج و امکان مطالبه مهریه جداگانه زوجه

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۷ #71801769

سلام، زوج هستم و درخواست طلاق دادم. پرونده در دادگاه هست، هنوز جلسه اول نرسیده. آیا خانم با وجود اینکه من درخواست طلاق دادم می‌تواند از شهر خودش پرونده جداگانه مطالبه مهریه تشکیل دهد؟ لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالا منظور شما اینه که چون دو دعوی به هم مرتبط هستند باید یکجا در دادگاهی که ابتدا شروع کرده رسیدگی بشه،اگه منظورتون اینه،پاسخ اینه که مهریه و طلاق دو دعوی جداگانه هستند و زوجه امکان طرح این دعوی را در محل سکونت خویش داره... البته برای مهریه ابتدا باید از دفترخانه ای که ازدواج ثبت شده شروع کنه ولی اگه نتونست در اجرای ثبت موفق بشه، دادگاه محل زندگی خودش صالح به رسیدگی است.

بله این امکان برای زوجه وجود دارد از محل اقامت خود پیگیری نماید.

طبق قانون برنامه ششم توسعه زوجه ابتدا به ساکن برای مطالبه مهریه باید از طریق دفترخانه تنظیم کننده سند نکاحیه مطالبه مهریه کرده و در صورت به بن‌بست رسیدن می‌تواند اقدام حقوقی کند که در فرض اقدام حقوقی می‌تواند در محل اقامت خودش در این خصوص طرح دعوا داشته باشد

با سلام،دادخواست طلاق و دادخواست مطالبه مهریه دو موضوع متفاوت می باشد و زوجه می تواند دادخواست مطالبه مهریه را از محل اقامت خود مطرح نماید.

با سلام
بله؛ زوجه می‌تواند در محل اقامت خود هر گونه دعوایی را علیه زوج مطرح نماید

سلام ،بله این امکان برای زوجه در قانون پیش بینی شده است

سلام بله در محل وقوع عقد میتواند مهریه را مطالبه نماید