صاحب چک، مبلغ را پرداخت نمیکند، چگونه از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۲ #71785659

سلام
من دو تا چک دارم مال دو سال پیش، صاحبش همش میگفت پرداخت می کنم پرداخت می کنم، اما تا حالا نکرده مراحل شکایت و حکم جلبش رو میفرمایید؟

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اخذ گواهی عدم پرداخت از بانک، داخواست مطالبه وجه طرح نمایید

ابتدائا از بانک گواهی عدم پرداخت اخذ نمایید سپس دادخواست ارائه بدهید.

با سلام و احترام ابتدا از طریق بانک گواهی عدم پرداخت را اخذ کنید سپس دادخواست خود را تنظیم کنید

باسلام بایستی از بانک گواهی عدم پرداخت اخذ و سپس اقدام به تنظیم دادخواست نماییدـ

با درود ابتدا گواهی عدم پرداخت اخذ و سپس دادخواست دهید

سلام باید دادخواست مطالبه مطرح کنید بعد از صدور حکم و قطعیت آن و ابلاغ اجرائیه و در صورتی که دادخواست اعسار طرح نشود و اموالی هم برای توقیف نداشته باشد می توانید حکم جلب بگیرید .

بهتر است از طریق اجرای ثبت جهت توقیف اموالی که به نام ایشان هست اقدام کنید
هم زودتر به نتیجه مطلوب می رسید و هم کم هزینه تر است
شکایت کیفری دیگر نمی توانید مطرح کنید
اما از دادگاه حقوقی هم می توانید حکم جلب ایشان را بگیرید