آیا دادگاه قبول میکنه همسرم ضمانت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۷ #71784019

سلام
من در دادگاه حقوقی از شخصی بابت طلب شکایت کردم و پرونده ارجاع شد به کارشناسی و کارشناس هم از من و هم تز خوانده مدارک خواست و چند جلسه ای هم با کارشناس داشتیم تا اینکه هم در دادگاه بدوی و هم تجدید نظر رای به نفع من دادن و من طلب کار شدم الان اجرائیه صادر کردیم ولی چون طرف در جلسات دادگاه نیومده دادگاه میگه واسه اینکه پرونده بره اجرا احکام چون طرفت نیومده و رای غیابی صادر شده باید یه ضامن بیاری تا پروندت را بفرستیم اجرا احکام من سوالم اینه طرف من محکوم شده چرا من باید ضامن ببرم و دوم اینکه من ضامن ندارم تنها کسی که دارم واسه ضمانت همسرم هست که دسته چک هم داره آیا دادگاه قبول میکنه همسرم ضمانت کنه و اگر قبول نکنه دادگاه راهکار چیه چطوری میتونم مشکلم را حل کنم چون کس دیگه ای را ندارم که ضامن بشه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، موضوع از اختیارات مقام قضایی بوده و در صورت صلاحدید می‌تونه ضمانت خانم شما رو بپذیره

برای اجرای احکام غیابی طبق قانون نیاز به ضامن هست
همسرتان میتواند ضامن شما شود البته به شرط اینکه دادگاه ضمانت ایشان را بپذیرد

برای اجرای رای غیابی نیاز به ضامن می باشد و همسرتان می تواند ضمانت کند

با سلام
در آرای غیابی برای اجرای حکم نیاز به ضامن است
اگر همسرتان شرایط ضمانت را داشته باشند میتوانند برایتان ضمانت کنند .

با سلام
۱_ بر اساس قانون ایین دادرسی مدنی، اجرای حکم غیابی منوط به معرفی ضامن معتبر یا اخذ تامین مناسب است.
۲_ منعی برای معرفی همسرتان به عنوان ضامن وجود ندارد، البته دادگاه بنابه نظر خود میتواند ضامن را بپذیرد یا نپذیرد.