ترتیب گذراندن زندان در چند محکومیت چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۴ #71774939

سلام و عرض ادب
سه تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید.
۱.فردی بابت مهریه، ترک انفاق کیفری (۳ماه تعزیری)، استرداد جهیزیه و نفقه فرزند حدود ۵۰ روزه زندانه و میگه هیچی ندارم و حتی پیش قسط مهریه هم ندادن . ایا زندانشون برای هر ۴پرونده محاسبه میشه یا ترتیبی برای زندانشون هست؟
۲. ایشان در زندان دادخواست تعدیل تقسیط مهریه دادن آیا حکم صادره ازدادگاه بدوی ‌تعدیل مهریه از طرف زوجه قابلیت اعتراض و تجدیدنظر داره؟ و اینکه آیا تا زمان صدور رای نهایی دادگاه تجدید نظرایشان و پرداخت پیش قسط در زندان می مونن یا با صدور حکم دادگاه بدوی آزاد میشن؟
۳.ایشون که حتی پیش قسط مهریه رو ندادن چطور دادخواست تعدیل رو قبول کردن درحالی که طبق تبصره یک ماده۱۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی ایشون باید پیش قسط رو بده و بعد از چند قسط دادخواست تعدیل بده؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زندان مهریه مجازات نیست که مدت داشته باشد هروقت پرداخت می تواند از زندان بیاد بیرون ولی اگر دریک پرونده مجازاتهای متعددحبس تعزیری باشد فقط بیشترین مجازات حبس قابل اعمال است

درود بر شما، ۱- در این مورد بدوا مجازات ترک انفاق اجرا خواهد، چنانچه ایشان بابت مهریه مالی نداشته باشند، تا تقسیط در حبس خواهند ماند. ۲-بله این امکان برای ایشان وجود دارد که دادخواست تعدیل دهند، ممکن است پذیرفته شود اما نه در خصوص اقساط معوقه. ۳- حتما به پیش قسط نیز اعتراض کرده اند و عدم تمکن ایشان پذیرفته شده است.

درود
مجازات اشد اجرا می شود. رای تعدیل از سوی زوجه قابل اعتراض است و تعدیل ممکن است مورد پذیرش قرار گیرد لیکن معوقات را شامل نمی شود.

سلام

در امور کیفری (نفقه) پس از تحمل حبس آزاد میشوند،لیکن در امور مالی از جمله مهریه باید پرداخت کند تا آزاد شود.ضمن اینکه تعدیل پذیرفته میشود بدلیل عدم توانایی در پرداخت.همچنین این مورد قابل اعتراض است

با درود حبس محاسبه ای نیست اول برای حکم ترک انفاق متحمل می‌شود و سپس اگر مالی است تا ندهد نرود و آزاد نمی‌شود.
۲.قابل اعتراض است.
۳،بله پیش قسط نداده حتما توان پرداخت نداشته تعدیل باید پذیرفته شود (با شرایطی).

مجازاتها برای هر ۴ جرم و با توجه به تعدد جرم درنظرگرفته میشوند.
زوجه میتواند به تعدیل اعتراض نماید.