آیا میتونیم اقدام به دریافت ارث کنیم با این شرایطی که قبلا بوده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۴ #71767134

سلام
شرایط جوری هست که پدرم‌ نمیتونه اقدام کنه و من نیاز به راهنمایی دارم لطفا درمورد اینکه من یا حتی پدرم بخواد اقدام کنه من راهنمایی کنید. در زمان طلاق مادرم از پدر، مادرم مهریه رو از ارث پدر درخواست کرده بود ولی بخاطر اینکه کارشناسی قیمت پایین زده بود عموی بزرگم با پدرم توافقی اینکه ارث خودش بده به عموم تا خانه ارزان فروخته نشه و بجاش پول مهریه عمو پرداخت کنه با هم اینطوری توافق کردند و مهریه مادرم از پول عموم دریافت کرد.
پدرم میگه یه برگه امضا کردم ولی محتواش یادم نیست مادر پدریم هم زنده هست‌.
الان ما هیچ کدوم نمیدونیم عموم چه برگه ای داره و چی توافق شده. این قضیه برای ۱۵ سال پیشه و مهریه ۸ میلیون بود اما ارزش خانه الان شده بالای ۵ میلیارد
بحث تقسیم ارث کار ندارم شرایطی که بین پدرم و عموم بوده.
حتی اون برگه ارائه بده و به حق خودش که پرداخت کرده بگه که ارث من بجاش گرفتم
الان ما میتونیم اقدام کنیم؟
میخوام قانونش بدونم ارث میتونه اینطوری بگیره عمو؟ اصلا چنین چیزی هست؟
همش ما فکر میکنیم ارث نمیتونیم بگیریم

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مرحله اول باید انحصاروراثت اخذ نمایید و سپس دادخواست تحریر ترکه تقدیم نمایید

درصورتیکه عموی شما سهم الارث پدرتان را خریداری کرده باشند دیگر پدرتان نسبت به آن حقی ندارد اگر پول مهریه مادرتان را به پدرتان قرض داده باشند سهم الارث متعلق به پدرتان است .

درود
اگر پدرتان سهم الارث را به عمویتان منتقل کرده اند دیگر حق مطالبه ندارند.

درود بر شما، پس از حصر وراثت، وراث می‌توانند برای تقسیم توافق نمایند، چنانچه در این خصوص توافقی شده باشد معتبر خواهد بود، در غیراینصورت پدر شما میتوانند با دریافت گواهی حصر وراثت، دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید.

با اخذ گواهی انحصار وراثت میتوانید سهم الارث خود را مطالبه و دادخواست تقسیم ماترک را بطرفیت وراث مطرح کنید لیکن اگر توافقنامه ب طور رسمی تنظیم شده باشد میتوان ب آن استناد کرد

در ابتدا باید انحصار وراثت انجام شود و سپس دادخواست تقسیم ترکه

سلام گواهی انحصار وراثت اخذ نماید بعد تقاضای تقسیم ماترک