میتونم ازش شکایت کنم و پولم رو به صورت بیت کوین یا معادل دلاریش ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #71740253

سلام.وقت بخیر.
۱سال پیش ۳۰ میلیون تومان دادم به کسی که بیتکوین واسم بخره برای انجام کاری کار رو انجام نداد و بیتکوین رو هم پس نداد.
چون اون ۳۰ تومن بیتکوین الان شده ۷۰ تومن.
ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میبایست قرارداد و توافق شما بررسی گردد، اگر ایشان متعهد به خرید بیت کوین و ترید نمودن در زمان مشخصی شده اند، میتوانید دادخواست ایفای تعهد ثبت نمایید و ملزم به تهیه مقدار رمز ارز مشخص شده و واریز آن به کیف پول دیجیتال شما خواهد بود و یا معادل ریالی آن را میبایست پرداخت نمایند.
البته بدلیل اینکه هنوز ماده ومصوبه قانونی برای این نوع جرائم تعریف نشده است، راه دشواری در پیش خواهیدداشت. مشاوره تلفنی ثبت نمایید.

با سلام. ابتدا اینکه شما باید اصل واریز بیت کوین را اثبات کنید و موضوع بعدی اینکه بستگی به محتوای قرارداد شما دارد. در صورتی که پیش بینی شده باشد که ایشان در صورت عدم انجام تعهد می بایست بیت کوین را مسترد کنند میتوانید به طرفیت ایشان دادخواست دهید.

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، اساسا مطالبه وجه طبق وجه رایج کشور انجام میشه مگه بین طرفین تعهد بر پرداخت دین طبق ارزهای دیگه صورت گرفته باشه و رمز ارزها هم مانعی ندارند

اگر قرارداد کتبی تنظیم نموده باشید قابل مطالبه خواهد بود

اگر قرارداد کتبی داشته باشید امکان الزام به ایفای تعهد وجود دارد والا تنها مبلغ اولیه قابل مطالبه خواهد بود .

سلام ، صرفا در صورت وجود قرارداد ، مطالبه بیتکوین امکان پذیر است