کارت ملی مستاجر برای وام خانه مشکل قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۰ #71731532

دو ماه هست مستاجر یک خانه شده ام. مشاور ملک همان کسی است که نامش در قرارداد اجاره امده بعنوان مالک . آدم راستگویی اصلا نیست و این خانه را به کس دیگری فروخته بوده و برای کمک خرید مشتری رهن گذاشته بود. من رهن کامل کردم . خریدار را مجاب کرده بعنوان خانه بیست سال ساخت - که آن بنده خدا بعد از کلی پول جور کردن ، سر وام و استعلام از شهرداری مشخص شد که خانه ۳۰ سال ساخت هست و وام ندارد. بنده خدا با کلی بدبختی توانست قرارداد را فسخ و پولش را پس بگیرد. حالا مشاور اولا هی مشتری میفرسته خانه من برای بازدید که کلافم کرده (تماس میگیره قبلش). حالا این بهکنار مهم نیست خیلی. ساعت ۸ شب زنگ زد گفت کپی کارت ملی ات را میدهی؟! گفتم برای چی با من و من گفت وام خانه میخواهم بگیرم گفتم به من چه ربطی داره گفت خونه رهنی شماست کارت ملی مستاجر میخواهد! ندادم فعلا چون اصلا آدم درستی نیست. حالا اصلا مشکلی داره یا اینکه صلاح نیست بدهم و ممکن است دردسر حقوقی ملکی درست شود برام؟ صد و خورده ای پولم بعنوان رهن دستش هست.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.توصیه می گردد ازارایه مدارک هویتی به دیگران جداخودداری نمایید.

سلام
بهتره مدارک خود را ارائه نفرمایید .

بهتر است مدارک را ارائه نکنید

بهتر است از ارائه مدارک خود خودداری نمایید...

درود کارت ملی خود و مشخصات انرا در اختیار دیگران قرار ندهبد

باسلام
بهتر است از ارائه مدارک هویتی خود خودداری نمایید

بادرودوسلام مسوولیت تادیه ازطریق گیرنده می باشد.