آیا کارشناسان رسمی دادگستری و یا کارشناسان مرکز مشاوران قوه قصائیه محدودیت جغرافیایی دارند یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۷ #71714529

سلام علیکم
احتراما به استحضار میرساند:
در خصوص انجام قرار کارشناسی استکاپ، آیا کارشناسان رسمی دادگستری و یا کارشناسان مرکز مساوران قوه قصائیه محدودیت جغرافیایی دارند یا خیر؟
منظور این است که،در یکی لز دادسراهای تهران پرونده کیفری مطرح و در حال حاضر به دلیل عدم انجام قرار کارشناسی و عدم حضور کارشناس خط شناسی (اول) در شعبه بازپرسی جهت پاره ای از توضیحات،که تخلفات انتظامی کارشناس برای بازپرس احراز شده، نهابتا برای انجام قرار کارشناسی، بازپرس محترم کارشناس دوم را انتخاب نمود که چند بار با بنده تماس گرفته و درخواست مراجعه به دفتر خود را داشت که با توجه به متحمل شدن خسارت ناشی از سهل انکاری و مسامحه کارشناشناس اول،به کارسناس دوم اعبام کردم تا زمانی مه بازپرس در ثنا به اینجانب ابلاغ انجام کاری را ندهد بنده از مراجعه به هرجا با درخواست هر شخصی و فردی خودداری مینمایم.
سوالم این است طبق استعلام صورت گرفته از مرکز مربوطه جستجوی کارشناسان،کارشناس دوم پروانه فعالیت ایشان از شهر گرگان صادر گردیده است و آدرسی که ایشان در تماس تلفنی ازم خواست مچ برای استکاپ مراجعه کنم با آدرس اعلام شده در سیستم مرکز کارشناسان متفاوت است.
لیکن از کارشناسان محترم آن مرکز بنیاد تقاضای پاسخ و نکات مهم درباره اختیارات و محدودیت جغرافیا یی و...مربوط به رشته اصالت امضا و خط شناسی مورد استدعاست.
ضمنا سمت بنده شاکی پرونده میباشم و موضوع اتهام پرونده استفاده از سند مجعول و انتقال مال غیر و جعل است.
سپاس

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله در محدوده اخذ مجوز باید فعالیت نمایند

موضوع حوزه اشتغال کارشناسان امری است مربوط به تقسیمات کانون کارشناسان و یا مرکز امور کارشناسان قوه قضائیه و اگر از سوی مقام قضائی انتخاب و درخواست اظهارنظر از آنها شده باشد میتوانند در هر حوزه قضائی اظهارنظر کرده و گزارش خود را تقدیم نمایند . همچنین از آنجا که فراهم کردن وسائل و لوازم اجرای کارشناسی با متقاضی است لذا دعوت شما به دفتر از سوی کارشناس برای استکتاب کاملا عادی و قانونی بوده و امری رایج است .

با سلام؛
هر کارشناس محدوده فعالیت مشخصی دارد و خارج از آن محدوده مجاز به انجام امور کارشناسی نمی باشد.