چند بار ابلاغیه اومده من بی توجهی کردم، چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #71714401

سلام
من مغازه گوشی فروشی و تعمیرات موبایل دارم یک روز یکی از هم محلیامون برام تبلت اورد که درستش کنم و درست کردم رفت دو ماه بعد دیدمش تو خیابون گفتم بیا ببر پول منم بیار ۲۰۰ هزینه کردم گفت اگه میخایی برام بفروش یا خودت بردار دست و بالم تنگ ۲۰۰ از رو اون کم کن گفتم باشه کارتونشو بیار بیا مغازه تا با هن صحبت کنیم این اقا نیومد و من بدون اینکه من اطلاع داشته باشم این تبلت سرقتی سیم کارتمو انداختم توش و استفاده کردم تا اینکه کسی به من زنگ زد و گفت من صاحب تبلتم و شمارتو پیگیری کردم و قرار شد یا اون بیاد ادرس مغازمو دادم یا من برم این اقا شهرستان هستن نیومد و روزیم که قرار شد من برم اغتشاش بود همه جا شلوغ نرفتم گفتم میرم بیرون برام اتفاقی میفته الان ابلاغیه اومده رفتم سامانه ثنا نوشته چند بار ابلاغیه اومده من بی توجهی کردم خب این ابلاغیه اگه اومده کی امضا کرده کی تحویل گرفته اصلا این اولین بار که اومده بابام امضا کرده تحویل گرفته و اینکه من فردا باید چی بگم چی بنویسم که محکوم نشم لطفا راهنماییم کنید من پنج ساله تو اون محله مغازه دارم همه منو میشناسن تا حالا هیچ مال دزدی نخریدم.

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر سامانه ثنا دارید در سامانه ابلاغ می شود و اگر در دادسرا حاضر نشوید امکان دستور جلب شما وجود دارد..برای شما قرار تامین صادر می شود یک کفیل همراه خود ببرید توضیحات خود را در خصوص عدم اطلاع از مسروقه بودن بدهید اصل برائت است و دادسرا به موضوع رسیدگی و تحقیق خواهد نمود