آیا درصد نرخ دیه با سال ۹۸ محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۳ #71711740

سلام خسته نباشید میخواستم بگم من با یک خانومم با موتور تصادف کردم و باعث شکستگی استخوان نازک نی و درشت نی پای ایشون شدم این اتفاق در سال ۹۸ و در ماه حرام بوده الانم پزشکی قانونی برای ایشون دو درصد ارش برای ابزار ارتوپدی که در پای ایشون تعبیه شده عتعیین کرده و و هنوزم پرونده ما ما مخطومه نشده. میخواستم بدونم با این که پرونده هنوز بسته نشده و مادر سال ۹۹ هستیم چقدر دیه به ایشون تعلق میگیره؟ آیا درصد نرخ دیه با سال ۹۸ محاسبه میشود یا سال ۹۹ و مقدار دیه تعلق گرفته چقدره؟

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام طبق رای دادگاه محاسبه خواهد شد، نرخ فعلی دیه ۳۳۰ میلیون تومان است. ماه حرام بودن اختصاص به حوادث منجر به فوت دارد

با سلام
قطعی بودن رای دادگاه در هر سال،ملاک محاسبه دیه میباشد

در ماه حرام اتفاق افتادن تصادف تاثیری در میزان دیه ندارد، طبق دیه سال ۹۹ و بر اساس مبلغ ۳۳۰ میلیون تومان محاسبه میشود.
باید صبر کنید تا نظریه پزشکی قانونی و رای دادگاه قطعی شود.

سلام درصورت صدور حکم قطعی در سال ۹۹ براساس سال۹۹ پرداخت خواهد شد.

قطعی شدن رای دادگاه در هر زمان باشد دیه به نرخ آن سال محاسبه و پرداخت میشود.

سلام
اگر بیمه پرداخت کند طبق قرارداد پرداخت میکند وگرنه طبق نرخ۹۹تعیین و پرداخت میگردد