مجازات جرم جعل و استفاده از سند مجعول چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۹ #71685369

با سلام
بنده رسیدی تسویه حساب از کارگرم گرفته بودم به اداره کار ارجا دادم کا ایشان تمام حق حقوقش گرفته ایشان تحت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کرده و طبق نظریه کارشناسی اولی و هیت سه نفره مشخص شده من نام و نام خانوادگی تاریخ شروع به کار و کد ملی کارگرم بعد از امضا و اثر انگشت به فاصله زمانی زیاد اضافه کردم و علم قاضی محرز شده که جعل صورت گرفته میخاستم بدونم با توجه به اینکه حاظر به اقرار در جلسه رسیدگی نشدم و شاکی هم رضایت نداد قاضی چه جرمی برای من در نظر گرفته میشود لازم به ذکر است سو پیشینه ندارم

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر سند جعلی و ساختگی مورد استفاده، سند رسمی باشد، مجازات آن ۶ ماه تا سه سال حبس یا سه تا هجده میلیون ریال جزای نقدی و اگر غیررسمی باشد، به ۶ ماه تا دو سال حبس یا سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی است

سلام اگر ثابت شود شما مرتکب جرم جعل شده باشید تحت عنوان جرم کلاهبرداری تحت تعقیب قرار می گیرد.

سلام
مجازاتش حبس میباشد که بسته به شرایط پرونده و مدارک قاضی رای را صادر خواهد کرد