با توجه به اینکه خریدار به من بخشی از مبلغ را چک داده میگوید تا سند درست نشود چک را پاس نمیکنم، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۴ #71675482

با سلام و خسته نباشید من اهل اراک هستم و دو سال پیش ماشینی خریداری کردم از تهران و فروشنده برگه ای به من داد برای رفتن به تعویض پلاک و بعد از تعوض پلاک من فکر میکردم همین که برگه سبز دارم کافیست و دیگر دنبال سند قطعی نرفتم تا دیروز که ماشین را فروختم و خریدار از من سند قطعی خواست که فهمیدم ندارم و به فروشنده زنگ زدم گفت من یادم نیست کدام دفترخانه برای شما وکالت تنظیم کردم و همکاری نکرد با توجه به اینکه خریدار به من بخشی از مبلغ را چک داده میگیود تا سند درست نشود چک را پاس نمیکنم میخواستم ببینم من چطور سندم را درست کنم؟ ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شما با آن وکالتی که دارید اگر از نظر زمانی محمدود نیست می توانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی سند قطعی را به نام خودتان بزنید
و اگر آن وکالت محدود باشد نمی توانید کاری کنید روی چک خریدار با دریافت گواهی عدم پرداخت اقدام کنید و خریدار هم با دادن دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت خوانده ردیف اول شما با وکالتی که دارید و خوانده ردیف دوم مالکی که سند اصلی به اسم اوست با حکم دادگاه شما و مالک اصلی ملزم به تنظیم سند رسمی می کند

گواهی عدم پرداخت چک را از بانک دریافت و سپس دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح کنید.
در مقابل شخص خریدار هم می تواند علیه شما و ید ماقبل (مالک رسمی) دادخواست الزام به تنظیم سند انتقال مطرح کندتا مشکل هر دو نفر فروشنده و خریدار حل شود .