آیا قانونی وجود داره که که اگر من در ۵۰ سالگی خودم رو بازنشسته بنمایم بتونم حقوق کامل رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۴ #71650160

من ۴۹ سال سن دارم با ۲۳ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی در شرکت خصوصی.
۲- اگر سوال جواب سوال یک منفی هست، در صورتی که من امسال خودم رو بازنشسته بکنم آیا افزایشها سال ۹۹ شامل من هم خواهد شد؟
۳- بهترین زمان براین اقدام برای بازنشستگی چه ماهی میباشد؟
قابل توجه هست که حقوق من بیشتر از حداقل حقوق میباشد
ممنون

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با ۵۰سال امکان بازنشستگی با این سابقه کار متصور است لکن حقوق بازنشستگی کامل نخواهد بود

با سلام
بازنشستگی در سن ۵۵سالکی با ۳۰سال سابقه امکان دارد

سن بازنشستگی ۵۵سال با ۳۰سابقه ی بیمه است

با سلام در مورد بازنشستگی پیش از موعد باید سن شما ۵۵ سال باشد با پرداخت ۲۰سال حق بیمه بنابراین نمیتوانید بازنشست شوید مگر انکه شغل شما جز مشاغل سخت و زیان اور باشد که شرط سنی مهم نیست بنابراین اگر شغل شما جز مشاغل سخت و زیان اور باشد با بیست سال سابقه بدون در نظر گرفتن سن میتوانید بازنشست شوید

مطابق قانون در سال ۹۹ شرط بازنشستگی داشتن ۵۰ سال سن و۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه برای مردان و برای زنان ۳۰ سال سابقه و۵۵ سال سن است بنابر این بازنشستگی با سن و شرایط مذکور شامل حال شما نمیشود

مطابق قانون فعلا امکان استفاده از بازنشستگی برای شما وجود ندارد .

با سلام سن بازنشستگی ۵۵سال با ۳۰سابقه ی بیمه است و ۶۰ سال با کمتر از ۳۰سال سابقه است که شامل شما نمی شود .و جواب منفی است .