آیا شریک می تواند با تعویض قفل درب ملک مانع ورود شریک دیگر شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۲۱۷ #71645101

با سلام
بنده و شریکم ملکی را به صورت قولنامه ای خریداری کردیم. چون سند ملک در رهن بانک بود انتقال سند میسر نبود. همه مدارک دست ایشونه و من فقط یک کپی برابر اصل از قولنامه دارم. الان با شریکم به اختلاف خوردیم و برای ممانعت از ورود من به ملک قفل در ورودی را عوض کرده.۱-چطور میتونم بابت این کار شریکم تامین دلیل کنم و ازش شکایت کنم؟ (با ۱۱۰ تماس بگیرم یا کار دیگه ای باید انجام بدم؟)۲-جرم شریکم چه عنوانی داره و مجازاتش چیست؟
۳-آیا برای ورود به ملک حق شکستن قفل رو دارم و میتونم قفل رو عوضش کنم؟۴-با این شرایط چطور میتوانم درخواست تفکیک ملک یا افراز اون رو بدم و دادگاه با این درخواست من موافقت میکنه(چون سند در رهن بانکه)؟
عذر میخوام سوالاتم زیاد شد، خیلی ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما ابتدا اظهارنامه به ایشان ارسال کنید مبنی بر بازگشایی و پرداخت اجرت المثل زمان تصرف ایشون براشون ارسال کنید و در صورت عدم اقدام تقاضای تامین دلیل و شکوائیه ممانعت از حق مطرح کنین

باسلام ووقت بخیر
چون شریک هستید و ملک مشاع هست شرکا درجزء به جزء مال مشاع شریک هستند و نمیتوانند ممانعت کنند از ورود شریکی دیگر که به عنوان ممانعت از حق میتواند شکایت کرد . ازطریق اداره ثبت برای افراز اقدام کنیدو درصورت عدم اراز ازدادگاه دستور فروش ملک مشاع بگیرید .