اقدام به تعویض قفل منزل نموده و اجازه ملاقات فرزندان رو نمیدهد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۴ #71641379

با سلام و عرض ادب
حدود ۱۰ روز پیش مشاجره با همسرم داشتم
که بخاطر رفتار ناشایست خونواده خانومم و عدم امنیت جانی منزل را ترک کردم
و الان خانومم هنوز اتفاقی نیفتاده قفل درب خونه ای که اجاره اش به اسم من هست رو عوض کرده و نمیزاره بچه هام رو ببینم و البته رفته وکیل گرفته برای مهریه و نفقه و...
الان چکار باید انجام بدم با رفتارهای این خانوم؟؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در مورد تعویض قفل ابتدائا طی تماس با ۱۱۰مراتب را صورتجلسه تا در صورت نیاز بتوانید بدان استناد نمایید یا با بابت ممانعت از حق شکایت نمایید و البته با توجه به اینکه اجاره نامه به نام خودتان است میتوانید با اوردن قفل ساز اقدام به تعویض قفل نمایید .

درود
با پلیس تماس بگیرید و همچنین می توانید به جرم ممانعت از حق از همسرتان از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید.

سلام ایشان مهریه را میتواند مطا لبه نمایید و چنانچه نسبت به پرداختی نفقه اقدام نموده اید با مدارک خود استناد نماید موفق باشید

با سلام
به جرم ممانعت از حق میتوانید از همسر خود شکایت کنید.

سلام.
بنظر میرسه با توجه به مالکیت شما در مورد اجاره جنابعالی نیز میتوانید نسبت به تعویض قفل منزل اقدام بنمایید.درصورت عدم دسترسی به فرزندان تقاضای ملاقات را از دادگاه بنمایید

سلام، با گزارش ۱۱۰ از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست ممانعت از حق تنظیم نمایید.

سلام وقت بخیر
تحت عنوان ممانعت از حق از همسرتان شکایت نمایید