در رایی که صادر شده است حکم به نفع من آمده چند روز پیش پیامی آمده است پرونده به شعبه ۲۲ حقوقی ارجاع شده است منظور چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۱۶ #71624835

با سلام در یک پرونده مالی رای شورای حل اختلاف به نفع من صادر شد و با اعتراض شاکی پرونده به دادگاه تجدید نظر ارجاع داده شده،الان بعد از گذشت ۶ ماه یک پیام حاوی متن ( پرونده شما به شعبه ۲۲ حقوقی ارجاع داده شد) برای بنده آمده است.این به چه معناست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی همان شعبه تجدیدنظر پرونده است

سلام.باتوجه به اینکه طرفین حق اعتراض به آرا را دارند وآنهم درآن رائ لحاظ گردیده..اعتراض ایشان به شعبه مذکور ارجاع شده باتوجه به اینکه پرونده حقوقی می باشد احتمال قوی تبادل لوایح بین شماصورت گرفته است حالیه با استنادبه اوراق پرونده ودفاعیه شما درقبال اعتراض خوانده دادگاه محترم مذکور رای صادرخواهند نمود

سلام
ارا شورای حل اختلاف در دادگاه حقوقی مورد رسیدگی تجدیدنظر قرار میگیرند و باید منتظر وصول رای تجدیدنظر باشید

سلام دوست گرامی
یعنی اینکه پرونده ای که از آن تجدید نظر خواهی کرده اید به شعبه ۲۲ ارجاع داده شده است و در آن شعبه بایستی رسیدگی صورت پذیرد و لازم به حضور شما نیست مگر ابلاغیه ای برای حضور برای شما بیاید

بسمه تعالی : با توجه به اینکه مرجع تجدید نظر از آرا صادره از شوراهای حل اختلاف دادگاههای حقوقی عمومی میباشد لذا به شعبه مذکور ارجاع شده . حال مدت زمان طولانی دو علت دارد : الف ) تجدید نظر خواه تقاضای استعلام، یا کارشناسی ، یا دعوی کیفری مربوط به پرونده مذکور نموده که اناطه شده و یا مواردی اینچنینی داشته .
دوم ) نقض قانون آیین دادرسی شده و قابلیت تجدید نظر خواهی ندارد زیرا مهلت زمان برای تجدید نظر خواهی و ارسال پرونده نباید بیشتر ازحدود دو ماه طول بکشد ( البته استثنا نیز دارد مثل طرفی از طرفین دعوا در خارج از کشور باشد|)

بعد از این بایستی منتظر تصمیم شعبه دادگاه یاد شده در خصوص اعتراض تجدیدنظرخوانده به حکم شورای حل اختلاف باشید.

مرجع تجدیدنظر از آرای شورای حل اختلاف دادگاه حقوقی می باشد واین یعنی اینکه با اعتراض طرف مقابل به شعبه حقوقی ارجاع شده است