چطور این هفتاد میلیون رو بگیرم و خونه رو تخلیه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۰ #71595292

سلام من واحد مسکونی رو خریداری کردم و برای اون واحد کابینت آشپزخانه و پکیج نصب کردم و به دلیل اینکه نتونستم تعهدات مالی خود را اپجام بدهم مالک دستور تخلیه گرفته و با مامور اجرا اومدن اموال رو صورتجلیه کردن و مارو از خونه بیرون کردن و اموال رو به امین اموال مالک تحویل دادن که مبلغ پیش پرداخت به دادگاه داده شده و الان مبلغ شصت میلیون هزینه نصب کابینت و ده میلیون هزینه نصب پکیج که من انجام دادم چی میشه چه دادخواستی باید بدم که این هفتاد مبلیون رو بگیرم و خونه رو تخلیه کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه سوال شما مبهم میباشد
اگر شما واحد مسکونی خریداری نموده اید و برای ان هزینه کرده اید پس نقش مالکی که قصد دارد شما را بیرون کند چیست ؟ مگر نه اینکه فرموده اید شما ملک را خریده اید ؟
لطفا شفاف سازی نمایید

سئوالتان مبهم است . اگر آپارتمان را خریده باشید چطور دستور تخلیه صادر شده و مبلغ ودیعه بر چه اساسی در دادگاه تودیع شده است؟