با توجه به اینکه بنده اونجا شکایت کردم؛ آیا امکانی هست که دادگاه در شهر بنده برگزار بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۸ #71585740

با سلام بنده دوتا سوال داشتم
من ساکن اصفهان هستم و روز شنبه ۱۸-۵ در خلخال تصادف جرحی داشتیم که مقصر زاندده مقابل بود.

راننده ساکن کرج است
۲-یکی از سرنشین های ماشین بعد از گذشت چند روز پاشون ور کرده و مشکل ایجاد شده چطور باید شکایت کرد باید به داد گاره مراجعه کرد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادگاه صالح برای رسیدگی در تصادفات ، دادگاهی است که تصادف در حوزه قضایی ان دادگاه رخ داده است که با شکایت مصدوم و معرفی به پزشکی قانونی اقدامات انجام میگیرد

درود . در خصوص مصدومیت دادسرای محل تصادف ( خلخال ) و در خصوص خسارت مالی به خود رو بایستی دادگاه محل اقامت مقصر صلاحیت رسیدگی دارند. ولی ثبت شکایت را می توانید از هر محلی اقدام نمائید.

در جرائم کیفری ، دادسرای محل وقوع جرم (در فرض سوال دادسرای خلخال) صلاحیت رسیدگی دارد
بنابراین چون تصادف جرحی بوده ، دادسرای محل تصادف صلاحیت رسیدگی به شکایت مصدوم یا مجروح را دارد
ولی برای مطالبه خسارت مالی ، اگر فقط خسارت وارده به خودرو منظور باشد باید در اقامتگاه مقصر ، (در فرض سوال دادگاه یا شورای حل اختلاف کرج با توجه به میران خسارت ) اقامه دعوی نمایید.
البته با وجود سامانه ثنا ، نیازی به حضور در دادگاه محل برای تقدیم دادخواست نیست و از هر محلی که دفتر خدمات قضائی داشته باشد امکان ثبت دادخواست دارید ولی برای مراحل رسیدگی باید شخصا یا از طریق وکیل رسمی دادگستری پیگیری شود

با سلام و احترام
شما با مراجعه به پزشکی قانونی درخواست مطالبه دیه داشته باشید

سلام
میبایست به پزشکی قانونی مراجعه و درخواست مطالبه خسارت (دیه)مطرح نمایند