آیا موتور ساز میتواند موتور را بفروشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۶ #71580382

۲ سال پیش همسرم؛ موتور سیکلت خودشو؛ به عنوان امانت گذاشته، پیش یه موتور ساز و ازش پول یه مقدار گرفته؛تمام مدارکشم داده به موتور سازه، ولی هیچ قراردادی مبنی بر اینکه موتورو بهش فروخته ننوشتن.
الان میتونیم پولشو پس بدیدم موتورو پس بگیریم؟
موتور سازه ادعا میکنه موتورو فروخته؛ میتونه این کارو انجام بده؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با توجه به توضیحات میتوانید وجهی را که دستی گرفته است را پس بدهید و موتور را بگیرید .

سلام دوست گرامی
شما با وی قراردادی ندارید و شاید نتوانید این امر را در دادگاه به اثبات برسانید که از وی پول گرفته بودید و الان می خواهید موتور را پس بگیریدولی اگر دلایل قوی بر این امر دارید مطرح و از شورا ردرخواست استرداد موتور تان را بنمایید.

با سلام و احترام
موتور ساز میتواند ادعا کند در قبال دادن وجوهی مدارک موتور را گرفته و در واقع موتور را خریداری کرده است و اثبات اینکه مال به امانت در نزد ایشان بوده و الان از دادن امتناع میکند پس غاصب است کمی می تواند مشکل باشد

سلام . به نظر می رسد همسر شما موتور را فروخته و الان با توجه به افزایش قیمت ، قصد فسخ معامله دارد . دادن همه مدارک به موتور ساز و اخذ وجه از وی ظاهر در انجام معامله دارد .

بسمه تعالی : موتور ساز حق فروش بر فرض سوال شما را ندارد و حتما باید با گذراندن رویه قضایی و مجوز دادگاه اقدام کند . چنانچه موتور را فروخته با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید موفق میشوید انشالله