آیا میتوانند مرا ممنوع الخروج بکنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۴ #71568242

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم اگه با آقایی که دوست هستم عقد موقت بخوانیم ایشان چه اختیاراتی بر بنده دارند،آیا میتوانند مرا ممنوع الخروج از کشور بکنند؟یا اجازه کار کردن به بنده ندهند؟ چه اختیاراتی دارند که مرا محدود کنند یا اذیت کنند با تشکر

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممنوع الخروجی ممکن است . منع اشتغال وفق قانون مدنی احتمال دارد . برای حفظ حقوق خود می توانید شرایطی را در ضمن عقد مکتوب نمایید . متاسفانه در عقد موقت آسیب ها متوجه زوجه می باشد . سعی کنید با گذاردن شروط قانونی و موجه حقوقی برای خود حفظ نمایید .

با سلام بستگی به شرایط عقد دارد

درود
چون در زوجیت ایشان قرار می گیرید تمام اختیارات را دارند.

درود بر شما
ازین حیث تفاوتی میان ازدواج دایم و موقت نیست و احتمال وقوع مسائلی که فرمودید وجود دارد .

مادامیکه در قید زوجیت همسرت هستی ایشان همانند عقد دائمی می توانند از هرگونه اقدام خودسرانه وخروج از کشور و ....... شما را تحت مراقبت و عندالاقتضا از دادکاه ممنون الخروج نمایند هر چند عقد شما غیر دائمی باشد
باید مستحضر باشید برخلاف اعتقاد مردم عوام که صیغه صیغه می گویند شماطبق قانون مو شرع مقدس اسلام زن وشوهر هستید

در صورتی که در شروط ضمن عقد اختیار موارد ذکر شده را از ایشان سلب نمایید پس از عقد نمی‌توانند ادعایی داشته باشند

با درود در راستای اعمال حقوق خویش با شرایطی مبتواند.