امکان اعاده حیثیت با صدای ضبط شده و شهادت شهود از زوجه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۱ #71549612

با سلام، من با خانمم در اختلافی. خانم یک‌بار از من به خاطر تهمت، توهین و افترا شکایت کرده، الان هم دوباره رفته بر اساس همون پیامک‌ها که در شکایت قبلی مطرح شده بود اعاده شرف کرده. الان ایشون به اقوام زنگ زده که گفته شوهرم دزده، از بیمارستان و... النگوی بیمارها رو دزدیده و کلاهبرداره. کلا من رو خراب کرده و آبروم رو میبره. صدای ضبط شده دارم و شهودن که اقوامم هستن و زنگ زده بهشون هستن. من می‌تونم با صدای ضبط شده و شهادت اقوام که بهشون زنگ زده ادعای شرف کنم؟ ضمنا چطور اقدام کنم که در این پرونده جدیدش که دوباره شکایت کرده محکوم نشم؟ چون یک بار قبلا بابت این پیامک‌ها شکایت کرده. ممنون از راهنماییتون.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتونید از ایشان شکایت نمایید.

باسلام شکایت دوباره بر اساس همان دلایل سابق که یکبار رای صادر گردیده از اعتبار امر مختوم برخوردار است و باید به دادگاه دوم رای دادگاه اول و دلایل خود را ارائه داده تا شکایت منع تعقیب بخورد دوم در مورد ادعاهای بی اساس بر اساس دلایل می توانید شکایت تهمت و افترا طرح نمایید

با سلام
در صورتی که مستند به ادله سابق مجددا از شما شکایت کرده بایستی به اعتبار امر مختومه استناد کنید. خود نیز می توانید مستند به مجموعه ادله ای که در اختیار دارید تحت عنوان افترا از وی شکایت نمایید.

در خصوص طرح شکایت تهمت و افترا یک بار در دادگاه رسیدگی شده و امر مختوم است و در مورد سوال دوم در صورت وجود دلایل میتوانید شکایت خودتون رو مطرح کنید.

در خصوص موضوع اول امر مختوم است و رسیدگی مجدد متصور نیست و در خصوص جرائم جدید هر دو طرف نیاز به دلایل کیفری دارید

سلام اگر به استناد مدارک قبلی طرح شکایت نموده به اعتبار امر مختومه استناد نمایید و میتونید بابت تهمت و افترا از ایشان به استناد مدارک خود شکایت نمایید

سلام
در خصوص عناوین مجرمانه که بهتون نسبت دادند میتونید شکایت افترا کنید و ادله و اماراتی که ذکر کردید (یعنی صدای ضبط شده و شهادت شهود )خودتون رو هم تو شکوائیه ذکر کنید و با خودتون به دادگاه ببرید
و در خصوص شکایت توهین و افترا هم که علیه تون مطرح کرده میتونید به هر ادله ای که موجب برائت خودتون میشه مثل شهادت شهود استناد کنید
هر چند اصل بر برائت است و ایشون باید برای شکایت خودشون دلیل بیارند
لذا باید دید که ادله ایشون چیه تا متناسب با دلایل ایشون دفاع کرد