چه زمانی میتوانیم ماشین رو از پارکینگ دربیارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۱۲ #71529380

سلام
یک تصادف جرحی داشتم که طرف مقابل که راکب موتور سیکلت بوده پاش شکسته امروز عصر رفتیم کروکی کشید افسر و بنده مقصر شدم ماشین بنده هم بیمه هست و گواهینامه هم دارم. طرف گفته فردا بباید با کروکی بریم کلانتری محل تصادف خواستم ببینم فردا برم کلانتری چی میشه و بعد از کلانتری چی میشه و کی میتونیم ماشینو از پارکینگ دربیارم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتیکه قاضی, نیازی به کارشناسی نبیندیاکارشناسی انجام شده باشد

سلام
اگر باطرف تون توافق کنید در همون کلانتری ترتیب رفع توقیف از خودرو داده میشه و اگه پرونده به دادسرا ارجاع بشه دادسرا پس از تحقیق و در صورت عدم اعتراض به نظریه کارشناسی( پلیس ) دستور آزادی اتومبیل را میدهند و شما باید یه تقاضای رفع توقیف بنویسید و به دادیار یا بازپرس مربوطه تقدیم کنید.

با سلام
اگر رضایت رو در کلانتری گرفتین نامه میگیرین برای خودرو که از پارکینگ دربیارین در غیر اینصورت پرونده به دادسرا ارجاع داده میشود و پس از مختومه شدن، قاضی دستور به رفع توقیف مینماید

درصورتی که طرفین به کروکی اولیه تصادف اعتراضی وارد ننماییدبا درخواست متهم بازپرس یا دادیار دستور رفع توقیف خودرو را می دهد.