به کجا میتوانم رجوع کنم که مشکل اصلاح اسم حل بشه؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴۰ #71516402

سلام خدمت بزرگواران .پرونده سال ۹۸ برج ده ثبت کردیم برا اصلاح اسم و شعبه مذکور فقط از
ان زمان وقت نظارت میزنه هیچ اقدامی انجام نمیده حدودا یک سال نیم که قاضی شعبه فقط وقت نظارت میده تو وقت نظارت می‌نویسه به دلیل عدم پاسخ از مراجع شبه قضایی وقت نظارت تغییر کرد لطفا راهنمایی کنید جز شعبه و مجمتع قضایی به کجا میتوانم رجوع کنم که مشکل اصلاح اسم حل بشه در دوره طبیعی چهار ماه زمان می‌ بره برا اصلاح اسم ولی قاضی این شعبه یک سال نیم که وقت وقت نظارت می‌ذاره حتی جلسه رسیدگی هم انجام نمیده .ممنون میشم پاسخ دقیقی بدید.باتشکرازشمابزرگواران .

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق مجتمع پیگیری کنید

درود از طریق رئیس مجتمع پیگیری کنید.

درود
از طریق رئیس مجتمع پیگیری کنید.

بادرودوسلام ازطریق شعبه پیگیری نمایید.

باسلام حضوری به شعبه مراجعه وتقاضانماییدکه نامه ثبت احوال رودرصورت امکان به خودتان تحویل دهندوشماهم حضوری به ثبت احوال مراجعه جواب استعلام روبیاوریدوتحویل شعبه دهید ،اینکه یک سال ونیم جواب یک استعلام طول بکشدمدت زیادی می باشد که نیازمندبه پیگیری حضوری خودتان می باشد

با سلام . باید حضوری از شعبه پیگیری کنید

با سلام
از شعبه میتوانید پیگیری کنید